Pages failing to load - Page 2 - VW Forum - VZi, Europe's largest VW, community and sales
 
Machine 7, high quality air-cooled  restoration and performance parts

     
 

Go Back   VW Forum - VZi, Europe's largest VW, community and sales > Community > Volkszone Technical Difficulties

Volkszone Technical Difficulties Any issues and concerns with the Volkszone website, please post them here.

Machine 7, high quality air-cooled  restoration and performance parts
Reply Post New Thread
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 25-09-2018, 04:24 PM   #11
veedweeb
Help! I'm trapped in here
 
veedweeb's Avatar

Trading feedback: (5)
 
Join Date: Jul 2002
Location: Caught in the crossfire...
Posts: 12,129
Default

It's happening for me as well. Exactly as Andy described in the original post.

On Windows 7 using Chrome as the browser
__________________
Windhund Racing on facebook, follow the exploits of a clueless idiot with a fast VW. Click Here

And now on YouTube too: Click Here
veedweeb is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2018, 08:58 PM   #12
HelenaAG
VZ Editor

 
HelenaAG's Avatar

Trading feedback: (0)
 
Join Date: May 2012
Posts: 690
Garage
Default

Thanks,

Going to alert the techs.
Please standby for updates.

Ed
__________________
HelenaAG is offline   Reply With Quote
Old 27-09-2018, 02:11 PM   #13
AndysBluePolo
Wannabe Chat Slut
 
AndysBluePolo's Avatar

Trading feedback: (0)
 
Join Date: Dec 2015
Location: Liessel, Netherland.
Posts: 513
Default

Its been happening to me too, but this time it worked fine.
AndysBluePolo is offline   Reply With Quote
 
Old 28-09-2018, 04:31 PM   #14
T4Dave
I'm not an addict... honest!
 
T4Dave's Avatar

Trading feedback: (2)
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3,414
Default

Same here, only happened since I did the latest update on Google Chrome, is fine on Safari.
T4Dave is online now   Reply With Quote
Old 28-09-2018, 08:01 PM   #15
HelenaAG
VZ Editor

 
HelenaAG's Avatar

Trading feedback: (0)
 
Join Date: May 2012
Posts: 690
Garage
Default

Quote:
Originally Posted by Last Triumph View Post
Yes, still an issue here - thanks for asking.

Always shows fundingchoices.google.com in the progress bar.
Thanks,

Going to alert the techs on this.

Ed
__________________
HelenaAG is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2018, 08:17 PM   #16
damageandy
Wannabe Chat Slut
 
damageandy's Avatar

Trading feedback: (1)
 
Join Date: Jul 2009
Location: Sheffield
Posts: 800
Default

Pause any adblocker software you have and i bet it will load up fine, mine did.
damageandy is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2018, 12:38 AM   #17
monsoir-excelenty
Seasoned Chat Slut
 
monsoir-excelenty's Avatar

Trading feedback: (2)
 
Join Date: May 2010
Location: Ipswich, Suffolk
Posts: 3,042
Default

Google Chrome Windows 10 wont load anything other than forum banner.
Only website where I actually switch to MS Edge.
My go-to with any pc issues mate said firefox is best now. Since chrome updates had loads of problems
monsoir-excelenty is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2018, 09:51 PM   #18
HelenaAG
VZ Editor

 
HelenaAG's Avatar

Trading feedback: (0)
 
Join Date: May 2012
Posts: 690
Garage
Default

which chrome browser are you using? is it the newest update?

I've heard similar things lately and I'm not sure if it's the latest updates that's causing people with older browser issues or if it's the latest update that's causing issues for users in general.
Extensions could also affect how the browser performs too.

Lee
__________________
HelenaAG is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2018, 10:12 AM   #19
T4Dave
I'm not an addict... honest!
 
T4Dave's Avatar

Trading feedback: (2)
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3,414
Default

Mine started playing up as soon as I'd installed the latest update to Chrome, no other sites are giving issues only this one - any sign of a fix?
T4Dave is online now   Reply With Quote
Old 02-10-2018, 12:46 PM   #20
veedweeb
Help! I'm trapped in here
 
veedweeb's Avatar

Trading feedback: (5)
 
Join Date: Jul 2002
Location: Caught in the crossfire...
Posts: 12,129
Default

With my adblocker disabled, it's still doing it. Not as much as before, but it is definitely still doing it.
__________________
Windhund Racing on facebook, follow the exploits of a clueless idiot with a fast VW. Click Here

And now on YouTube too: Click Here
veedweeb is offline   Reply With Quote
Reply Post New Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 05:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.

Disclaimer: For recreational purposes only, some assembly required. Any resemblance to real persons,
living or dead is purely intentional and the site admins are not responsible for direct, indirect,
incidental or consequential ridicule resulting from any defect or failure to perform. No animals
were harmed in the creation of this forum. Colours may fade over time. No other warranty expressed or implied.

volkszone.com

SupportingSupporting Brad's Cancer Foundation

 










 
© Volkszone • Terms and Conditions of use